top of page

RECORDING

Audio opname / recording is in de afgelopen 134 jaar enorm veranderd.

De oudste bewaard gebleven geluidsopname van

Thomas Edison is na 134 jaar weer te beluisteren.

 

Dezelfde wetenschappers die de opname van Edison, waarop een kinderversje, een kornet en een lachende man te horen zijn, hebben hersteld, slaagden er eerder

in de oudst bekende geluidsopname ter wereld te digitaliseren. Dit was een opname van het liedje Au Clair De La Lune uit 1860, gemaakt met een fonautograaf op een stuk papier. (Edouard-Leon Scott de Martinville)

Wat doet DB-media [tegenwoordig] met audio opnames.

 

 

Uiteraard gaat dat zoveel mogelijk digitaal natuurlijk. Dat betekend, geen ruis, geen tikjes of storing. Het kan ook verder gaan,want het is ook mogelijk advies en bijstand te krijgen over de invulling van muziekanten en hun instrumenten.

Hulp mag je verwachten bij het aanmelden bij Bumastemra, of je mag gewoon het hele CD-project bij ons neer te leggen, dat we gezamelijk het eindproduct naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen.

Aan jou de keus.

 

Op een andere pagina staat een prijslijst om een indicatie te krijgen wat de kosten zijn om een muzikaal project neer te zetten. In een gesprek waarin de hoofdlijnen vast staan, zal er pas een prijs afgesproken worden waarover iedere betrokkene tevreden zal zijn.

Abonneer je op DB-MEDIA.EU youtubekanaal
bottom of page