top of page

WELKOM op de website van

db-media.eu.

Op deze pagina vind je van alles wat betreft, media, audio en muziek. Van gitaarles (district Kampen IJsselmuiden) tot CD opnames, life of in alle rust in de studio van DB-MEDIA. voor overige vragen kun je altijd contact opnemen.

info@db-media.eu

RECORDING/OPNAME

Het vastleggen van audio op een geluidsdrager wordt vaak gezien als: " effe wat opnemen"

Dit is deels waar. Als ik een gesprek, preek of discussie wil vastleggen speelt de kwaltiteit meestal niet zo'n grote rol. Als het maar te verstaan is, zegt men dan. Maar wat als je een tune, demo of CD wilt opnemen?

Lees op de pagina RECORDING meer.

GITAAR LES

Gitaarspelen is voor jong, oud, meisje, jongen, man of vrouw.

Als je zelf een gitaar koopt en het internet er bij aan zet, kun je al een heel eind komen wat betreft het leren van akkoorden en leuke "loopjes/gitaar riffs"

Maar wat nu als je het je zelf verkeerd aanleerd, en later blijkt dat je de gewenste snelheid of het overpakken naar andere settings niet kan maken? Lees op de pagina GITAARLES meer.

Bij Decibel-Media kunt u goedkoop een geluids set huren voor een middelgrote ruimte / zaal of klaslokaal. Daarbij leveren wij vrijwel altijd een technicus mee, anders zouden de bijkomende verzekeringen en dergelijke de prijs van verhuur te hoog maken. De kosten voor verhuur wisselen nogal om gunstig te kunnen ondernemen, daarom is het goed om daarvoor contact op te nemen via;       INFO@DB-MEDIA.EU.

Of kijk voor een globale indicatie op onze PRIJSLIJST.

VERHUUR  budget geluids-versterker met technicus.
  • Wix Facebook page
  • YouTube App Icon
  • LinkedIn App Icon

Like DB-MEDIA.EU op Facebook

Watch DB-MEDIA op Youtube

Connect met DB-MEDIA op Linkedin

bottom of page